2105325491 Κύπρου 47, Χαϊδάρι expert.cleaner@hotmail.com
hero image
 
 
 
Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών
Expert Cleaners | Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική


Τα στεγνοκαθαριστήρια “Expert Cleaners” που βρίσκονται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι, πέραν τον ενδυμάτων δραστηριοποιούνται και στον τομέα του καθαρισμού χαλιών και μοκετών, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ταπητοκαθαριστηρίου μας, φροντίζει με συνέπεια και επαγγελματισμό τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.
 

 


 

 
 
Πραγματοποιούμε προσεκτικό έλεγχο του χαλιού ώστε να εξακριβωθεί το είδος, η ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες προσδιορίζονται, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη μέθοδος καθαρισμού.

Έτσι στην συνέχεια, με προσοχή στην λεπτομέρεια, προχωρούμε στον σωστό καθαρισμό του χαλιού ή της μοκέτας σας.
 
Φύλαξη Χαλιών
Η φύλαξη των χαλιών σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση τους σε συνθήκες αποθήκευσης που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής, μακριά από υγρασία, οσμές ή άλλους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν σε κοινές αποθήκες.

Όταν εσείς επιθυμείτε να στρώσετε τα χαλιά σας, δεν μένει παρά να μας τηλεφωνήσετε.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι, το Δαφνί, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Περιστέρι, τον Κορυδαλλό και όλη την Αττική.