2105325491 Κύπρου 47, Χαϊδάρι expert.cleaner@hotmail.com
hero image
 
 
 
Καθαρισμός Ρούχων & Λευκών Ειδών
Expert Cleaners | Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική


Στα στεγνοκαθαριστήρια “Expert Cleaners” που βρίσκονται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι, φροντίζουμε τα ενδύματα, τα δερμάτινα και τα λευκά είδη σας ενώ σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. 

Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, στα στεγνοκαθαριστήρια μας, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας δε σταματούν μόνο στα ενδύματα. Διατηρούμε το χώρο σας καθαρό προσφέροντας στα λευκά σας είδη (παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες κ.λ.π.) την αίσθηση της φρεσκάδας.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Υγρό Καθάρισμα
  Σιδέρωμα
  Στεγνό Καθάρισμα
  Βαφές δερμάτινων ενδυμάτων
 
Στα στεγνοκαθαριστήρια μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και προϊόντα ασφαλή για το περιβάλλον, αντιβακτηριακά και άοσμα.

* Τα παπλώματα & οι κουβέρτες πλένονται μεμονωμένα.
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
  Πουκάμισα
  Σακάκια - Μπουφάν
  Κοστούμια
  Νυφικά
  Δερμάτινα Είδη
  Φορέματα
  Κουρτίνες 
  Παπλώματα κ.α.
 

 


 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Από την στιγμή που ένα ένδυμα μπαίνει στα στεγνοκαθαριστήρια μας ελέγχεται λεπτομερώς για να είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μας ξεφύγει. Μετά το καθάρισμα  και το σίδερο γίνεται μια τελική και λεπτομερή επιθεώρηση ώστε το ρούχο να φτάσει σε εσάς καθαρό και σε άριστη κατάσταση. 

Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι, το Δαφνί, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Περιστέρι, τον Κορυδαλλό και όλη την Αττική.